Karrierorientációs Program Roadshow: Fókuszban az MTMI tárgyak

Az AmCham Karrierorientációs Programja tavasszal útra kel!  Március-áprilisban egy három részes országos roadshow-t szervezünk Debrecenben, Székesfehérváron és Pécsett, hogy minél több középiskolát és vállalatot szólíthasson meg.  

A három részes roadshow első állomása Debrecen, március 13-án.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Karrierorientációs programja azért jött létre, hogy segítsünk a középiskolás fiataloknak minél érettebben és tudatosabban meghozni a jövőjüket leginkább befolyásoló döntést: a pályaválasztást.

A program következő mérföldköveként szeretnénk országos szintén minél több középiskolát és vállalati önkéntest bevonni, és ennek eszközeként egy háromrészes roadshow-t szervezünk, melynek első állomása Debrecen lesz. Az esemény célközönsége a helyi városvezetés, középiskolai vezetők, szakképzési centrumok vezetői, helyi vállalkozások és természetesen a sajtó képviselői.

A márciusi eseményt követően egy ötnapos pályaorientációs kampányt indítanánk a városban, melynek célja, hogy minél több vállalati önkéntes látogasson el a város és a környék középiskoláiba.

Tegyük együtt versenyképesebbé Debrecent, Székesfehérvárt és Pécset!

Az egyes események ingyenesen látogathatók, regisztrálni az alábbi linkeken tudnak vagy a karrierorientacio@amcham.hu email címen.

 

Debrecen

Dátum: 2019. március 13.

A programot és regisztrációt ide kattintva érhetik el.

 

Székesfehérvár

Dátum: 2019. március 28.

A programot és regisztrációz ide kattintva érhetik el.

 

Pécs

Dátum: 2019. április 10.

A programot és regisztrációt ide kattintva érhetik el

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!