Nagykövet regisztráció

Kedves leendő Karrier Nagykövet!

Örülünk, hogy úgy döntöttél, hogy csatlakozol az AmCham Karrierorientációs Programjához! Az alábbiakban kérdés-válasz formájában gyűjtöttük össze a regisztrációkor legfontosabb tudnivalókat:

K: Mi az a Karrierorientációs Program? Mi a Program célja?
V: A Karrierorientációs Program lényege, hogy vállalatok önkéntesei (ún. „Karrier Nagykövetek”) iskolai látogatások keretében pályaorientációs előadásokat tartanak középiskolai diákoknak. Magáról a kezdeményezésről ITT találsz részletes információkat.

K: Miért kell regisztrálnom? Hogyan működik a rendszer?
V: Az online rendszer igyekszik segíteni a vállalati önkéntesek (Karrier Nagykövetek) és az érdeklődő iskolák egymásra találását. A regisztráció után bekerülsz a nagyköveti adatbázisba, amin keresztül az iskolák meg tudják nézni adatlapodat, és fel tudják venni veled a kapcsolatot. Érdemes minél több információt megadnod magadról a regisztráció során, ezzel is segítve, hogy csak olyan iskolák keressenek meg, ahova Te is biztosan szívesen elmennél. Természetesen Neked is van lehetőséged az iskolák között böngészni, és felvenni az előadások szervezésére kijelölt tanárokkal a kapcsolatot.

K: Hogyan történik egy látogatás megszervezése?
V: A folyamat igen egyszerű, az alábbi ábrán foglaltuk össze:

Kapcsolatfelvétel -> Időpont leegyeztetése -> Megbeszélt időpont rögzítése a naptárba -> Előadás -> Értékelés

A szervezési folyamat elejétől kezdve egészen annak lezárásáig, a karrierorientacio.hu weboldalról e-mailes emlékeztetőket fogsz kapni azzal kapcsolatban, hogy a folyamat milyen fázisban van, illetve mi kell legyen a következő lépés. Ezek az e-mailek segítséget nyújtanak a szervezés során, így kérjük, hogy használd a naptár funkciót, illetve figyelj az e-mail fiókodba érkező „[KOP]” tárgyú levelekre.

K: Miért érdemes ezt a rendszert használnom?
V: Először is azért, mert azok az iskolák, akik itt megtalálhatók, ugyanazt szeretnék, mint Te; hogy diákjaik tájékozottabbak legyenek majdani pályaválasztásukkor, és ezáltal jobb döntést hozhassanak.
Így biztosan nyitottak lesznek a Veled való együttműködésre, mi több, az oldalon rögtön az előadás szervezésében illetékes személlyel veheted fel a kapcsolatot. A naptár következetes használatával arról is információhoz juthattok, hogy mikorra érdemes ütemeznetek a látogatást az esetleges ütközések elkerülése érdekében. Egyúttal a rendszernek is lehetővé teszitek, hogy minden fél időben, és automatikusan emlékeztetőket kapjon a leszervezett látogatások fejleményeiről, az azok előtti és utáni teendőkről. A rendszer tárolja nagyköveti aktivitásodat, hogy mindig vissza tudd keresni, hol jártál, és még egy izgalmas nagyköveti pontversenyben is részt vehetsz!

K: Ha megvan az előadás időpontja, kitől kaphatok segítséget abban, hogy miről érdemes beszélnem a diákoknak?
V: A Karrierorientációs Program fontos része a modulokra épülő óravázlat és módszertani segédlet, amiben számos hasznos tippet, információt találsz, ami segíti a felkészülésedet az előadás megtartása előtt. A segédletet ITT tudod letölteni.

K: Miért kell megadnom a személyes adataimat? Mire használjátok?
V: A rendszer automatizmusának lényege, hogy külső közvetítő nélkül hozza össze az iskolákat és a vállalati önkénteseket. Ehhez a rendszernek szüksége van az elérhetőségedre is, melyet természetesen bizalmasan kezelünk. Az adatvédelmi tájékoztatónkban erről részletes leírást találsz.

K: Ki láthatja az adatlapomat?
V: A rendszerben regisztrált iskolák és Karrier Nagykövetek.

K: A későbbiekben tudom módosítani az adataimat?
V: Természetesen, erre bármikor van lehetőséged a profilodba belépve.

K: Mi történik, ha hosszabb ideig nem érek rá látogatást vállalni?
V: Bármikor lehetőséged van inaktiválni profilodat, ekkor nem fogsz megjelenni a Karrier Nagyköveti keresésekben. Természetesen beállításaid és adataid továbbra is megmaradnak.

K: Szeretném, ha végérvényesen törölnétek a személyes adataimat. Kihez kell fordulnom?
V: Kérjük lépj velünk kapcsolatba az üzenetküldő felületünkön keresztül, és haladéktalanul intézkedni fogunk az ügyben.

Személyes információk

+36

Előadással kapcsolatos információk

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót *
Elolvastam és elfogadom a Felhasználói feltételeket *

Írj nekünk